> Klottersanering i Stockholm vi är på plats inom 24 timmar
Klottersanering miljvnliga

Klottersanering StockholmKlottersanering Stockholm


Vi på Klotteroff är experter på klottersanering och klotterborttagning. Vi utför klottersanering både snabbt och noggrant, och våra kunder är allt ifrån myndigheter till enskilda fastighetsvärdar och ibland även privatpersoner i Stockholm som har blivit ofrivilligt utsatta.

Klotter och graffiti som fenomen kom till Sverige under 1990-talet från USA, och blev snart ett vanligt inslag i stadsbilden. För klottrarna handlar det ofta om ett konstnärligt uttryck, men på grund av dess intrång i det allmänna utrymmet irriterar det ofta människor. Och då det inom klotter- och graffitikulturen ofta handlar om att få sin tag att synas på så många platser som möjligt, leder det snabbt till att den offentliga miljön ofta blir väldigt hårt drabbad om klottersanering och klotterborttagning inte tillämpas. För att få en klotterfri miljö är det dock inte bara viktigt att klottret tas bort, utan också att det sker så snabbt som möjligt. Studier visar nämligen att klotter har en tendens att sprida sig så att en målad fasad ofta inbjuder andra klottrare att fortsätta klottra på samma plats. Av den anledningen bör man direkt beställa klottersanering Stockholm när en fastighet blivit drabbad. Och vi på Klotteroff tar bort klottret inom 24 timmar.

Klotteroff har hela Stockholm som arbetsområde. När vi utför klotterborttagning använder vi oss av fullt utrustade, miljövänliga bilar, och vid själva klottersaneringen använder vi bara miljövänliga kemikalier. Dessutom erbjuder vi också att applicera ett skyddande lager på den rengjorda väggen, vilket gör det enklare att avlägsna framtida klotter. Naturligtvis fotograferar vi även klottret innan borttagning, för polisens dokumentation.Vi utför klottersanering på bil, och andra föremål
Läs mer om våra tjänster


Klotterskydd Stockholm
Fasadtvätt Stockholm
Taktvätt Stockholm
Målning StockholmKLOTTER OFF AB © 2012